Kupovina i dostava

Pravilnik o kupovini


TV Centar Đečević webshop – www.tvcentardjecevic.me – je internet prodavnica u vlasništvu preduzeća TV Centar Đečević d.o.o.

Sve cijene na TV Centar Đečević webshop-u su izražene u eurima i u njih je uračunat PDV.

Kupac robu kupuje tako što je prvo na njenoj pojedinačnoj stranici „dodaje u korpu“, a zatim u korpi revidira i zaključuje porudžbinu.

Nakon zaključenja porudžbine na TV Centar Đečević webshop-u kupac će dobiti obavještenje kada može očekivati kontakt od strane oblašćenih iz kompanije i na svom nalogu će imati detalje o naručenom proizvodu.

Račun za robu kupac dobija sa robom.

Kupac ima mogućnost izbora između preuzimanja poručene robe u TV Centar Đečević prodavnicama ili dostave na kućnu adresu.

U slučaju dostave na kućnu adresu TV Centar Đečević d.o.o. može da naplaćuje troškove dostave.

Dostava roba poručenih na webshop-u www.tvcentardjecevic.mese vrši isključivo na teritoriji Crne Gore.

Porudžbinu za koju je odabrana opcija dostave na kućnu adresu moguće je platiti pouzećem, tj. predajom novca predstavniku kurirske službe prilikom isporuke. Naši maloprodajni objekti poručenu robu spremanju za preuzimanje u roku ne dužem od 3 radna sata od trenutka zaključenja porudžbine. Radnim satima smatraju se sati od 8 do 20 h radnim danima i subotom.

Zaključivanjem procesa poručivanja robe na TV Centar Đečević webshop-u kupac potvrđuje da je upoznat sa ovim pravilnikom.  

Dostava


Dostavu robe poručene na webshop-u www.tvcentardjecevic.me vrši kurirska služba.

Sva poručena roba biće dostavljena na adresu kupca u roku od 1 do najviše 5 radnih dana. Porudžbine napravljene radnim danima do 11 h, biće istog dana predate kurirskoj službi. Porudžbine napravljene nakon 11 h biće predate kurirskoj službi narednog radnog dana. Kurirska služba ne vrši dostave subotom i nedjeljom.

U slučaju da kupac živi u stambenoj zgradi kurir je obavezan da robu dostavi do ulaza u zgradu, dok kupac mora organizovati dalji prenos pošiljke do svog stana.

Kurirska služba će najviše dva puta pokušati da izvrši dostavu. Ukoliko ne pronađe kupca na navedenoj adresi i ne uspije da s njim stupi u kontakt putem navedenog broja telefona, porudžbina će biti poništena.

Prije predaje poručene robe kurirskoj službi, naši zaposleni detaljno će je provjeriti i osigurati da na njoj nema vidljivih oštećenja. Roba će biti pakovana na način koji sprječava njeno oštećenje u prevozu. Prilikom preuzimanja robe od kurirske službe, kupac je dužan da je pregleda i za sva eventualna oštećenja uloži prigovor licu koje vrši isporuku. Naknadne reklamacije ne mogu biti uvažene.